Tine Babuder

bas kitara, vokal

Anže o Tinetu: Tine je dečko na mestu. Delaven, pošten, vedno nasmejan. Recimo, že ko od daleč zaslišiš njegovo barvo glasu, se ve, katera skupina igra 😉

Tadej o Tinetu: Fant za ženit.

Matic o Tinetu: Pevec, z nabolj žametnim glasom. Vedno poskrbi, da na dolgi poti s kombijem nikoli nismo žejni. Na špilu pa je zaradi njega tudi več nežnejšega spola pod odrom.

Matic Štavar

harmonika, klaviature, vokal

Anže o Maticu: Matica poznam že dolgo let in me še vedno navdušuje z njegovim trdim delom, saj tako pripomore k uspešnosti skupine! Kapo dol!

Tadej o Maticu: Lisjaki smo med sabo vsi enakopravni, vendar je Matic tista gonilna sila, ki nas vleče naprej. Ja, naporno je J

Tine o Maticu: Brez Matica stvari ne bi bile tako urejene kot so. Odličen organizator, instrumentalist, vokalist, učitelj….multipraktik 🙂 On je ta, ki poskrbi za realizacijo zastavljenih ciljev, idej. Spoštovanja vreden!

Tadej Čuš

kitara, vokal

Anže o Tadeju: Najbolj zabaven lovec in ribič, kar sem jih kdaj spoznal. »Oprosti Tadej, upam da ni bila tale malo lovska«. Samo tako naprej! ;P 😀

Tine o Tadeju: S Tadejem nikoli dolgčas…smeha polna vreča. Po špilu s kitaro v rokah zapoje in zaigra kar si človek zamisli. Rokerski glas lisjakov:)

Matic o Tadeju: Strasten ribič in lovec. Upam, da bo v prihodnje večkrat delil svoje ulove tudi z nami J Na pikniku mu kar prepustimo predpasnik, saj se ni za bati, da bi jedli slabo.

Pri glasbi pa je prava pesmarica saj skoraj ni pesmi, ki je nebi znal.

Anže Počkar

bobni, vokal

Tine o Anžetu: Hah, Anže:)…odlična pridobitev našega ”banda”, človek z ogrooomno idejami, odličen multi-instrumentalist, mladostniško navihan? čeprav najnovejši član imam občutek kot da igramo že dolgooooo 😉

Tadej o Anžetu: najmlajši član skupine, z veliko izkušnjami in veliko potenciala. Le bobne bi pa lahko malo hitreje postavil?

Matic o Anžetu: Šale o bobnarjih pri njemu ne pridejo v poštev saj igra tudi harmoniko, se pravi smo na isti strani 😛 Le frizura mu vsake toliko malo nagaja, zato pa zamuja na špile 😀 Odličen performer!